- Autor: Modroocka66
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Zelí bílé hlávkové | 200 |
| Paprika žlutá | 50 |
| Rajčata | 50 |
| Okurka salátová | 50 |
| Cibule | 20 |
Dochucovadla:
zalivka 1lžíce octa 1lžíce cukru 1lžíce oleje na 1dc vody pepř sul
Energetická hodnota celkem: 348 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 174 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zelípromneme se solí přidáme nakrájenou zeleninu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






